fbpx
Természetes, gyönyörű ajkak
Hialuronsavas AJAKTÖLTÉS

AJAKTÖLTÉS, AJAKFORMÁZÁS, DÚSÍTÁS

A női arc csodálatos és nélkülözhetetlen kiegészítője az ajak. A csodás, telt ajkak az érzékiséget és nőiességet hirdetik. Nem mindenkinek adattak meg sajnos, és a korral veszítenek teltségükből, hidratáltságukból és formájukból is. A száj környéki ráncok is az ajak “összeeséségből” adódnak, kevesen tudják hogy egy kis finom ajaktöltéssel ezek a ráncok ki is simulnak.

Az AJAK teltsége, hidratáltsága, szimmetriája, a kupidó ív, az ajak teltsége hatással van az egész arckarakterre. A szép, ívelt és dús ajak érzékivé, szimmetrikussá és nőiessé tesz. Nem véletlenül került az utóbbi időben az ajaktöltés a középpontba. Már egy nagyon kis, finoman terülő anyag beinjekciózása is látványosan fokozza az arc szépségét, javítja az arányait és kiemeli a nőiességet.

Mit tudunk alakítani, formázni, javítani?

Minden ajaktöltés előtt megbeszéljük a célt, hogy mire vágyik a vendég. Megnézzük mi is az ajak formáját, típusát, a philtrumot, az ajak szegleteket, a cupidó ívet és megbeszéljük, min tudunk és mennyit javítani, mi mit javasolnánk. Fontos megvizsgálni a felső és alsó ajkak arányait is. Szép és természetes ajkakat tervezünk, közösen. Min tudunk finom változtatásokkal szép eredményt elérni?

 • Az ajak teltségén
 • Az ajak hidratáltságán
 • Az ajkak formáján
 • A cupidó-íven
 • A philtrum javításán, kiemelésén
 • Az alsó-felső ajak arányain
 • Az ajakszeglet lefelé ívelésének megszüntetésén (szájzug töltés)

A Philtrum vagy Ámor ív

A philtrum az ajak és orr közötti bemélyedés. Sokan nem foglalkoznak vele, de az ajak töltésekor ezt is tudjuk alakítani és sokat számít a látvány szempontjából. Már az ókori Görögországban élők számára hordozott információt a philtrum alakja, nagysága, és a mai napig foglalkoztatja az embereket. Valószínűleg ez úgy alakulhatott ki, hogy az ókoriak erotikusnak találták a szépen ívelt, széles philtrumot, így aztán úgy gondolták, ez az árokszerű mélyedés sokat elárul az illető szexuális szokásairól. A philtrumra egy másik, valószínűleg szintén nem széles körben ismert szó is létezik: az Ámor-ív. Ebből aztán már egy lépés, hogy egyéb dolgokra is következtessünk, mint a magabiztosságra, vitalitásra, termékenységre, vagy ellenkezőleg, például önbizalomhiányra stb. Így a keskeny philtrum alacsony fokú szexualitásról, elvesztett önbizalomról vagy akár belső feszültségről is árulkodhat.

A Cupidó ív

A Cupidó ív, az ajkak felső része a Gésáknál szív alakú és szintén fontos az ajkak nőiességének és szexisségének megítélésében. Nem cél, hogy vastag ajkakat hozzunk létre és CSAK volument növeljünk, mert az természetellenes/túltöltött hatást fog adni. Ha figyelünk a száj szép íveinek, a cupidó ívnek a visszaadására, az ajakkontúr kiemelésére, a philtrum formázására, már elég lesz egy nagyon kis mennyiségű volumen-növelés belül ahhoz, hogy természetes és gyönyörű ajkakat hozzunk létre.

A megkérdezettek 60%-a az arc legszexibb részének az ajkakat tartja.

Az arányok

A Da Vinci arányok megtartásával (Golden Phi) vagy kialakításával szép, európai ajkakat tudunk varázsolni. A felső és alsó ajkak arányai nemzetenként, kontinensenként is változóak, természetesen lehet eltolni egyik vagy másik irányba is az arányokat, de a természetességet ennek az aránynak a precíz, finom kialakítása teszi lehetővé számunkra itt, Magyarországon.

 

Kinek ajánljuk?

 • akiknek az ajka a kor miatt vesztett hidratáltságából, dússágából.
 • akiket vékony ajakkal áldott(nem áldott:) meg a sors. Nekik mindenképp 2 vagy 3 alkalom lesz szükséges, több lépcsőben tölteni és kicsit sűrűbb anyaggal.
 • akiknek asszimetrikus az ajka
 • akiknek nincs philtruma vagy nem elégedett vele
 • akinek nem elég szív alakú a Cupidó íve
 • akik szeretnének teltebb, dúsabb, hidratáltabb ajkakat
 • akik hiszik, hogy a női arc szépségét jelentősen befolyásolja az ajak formája, mérete és nem elégedettek a sajátjukkal maximálisan

Milyen technikával dolgozunk vajon?

 Az ajak töltésére nagyon sok technika, módszer van. Sokszor az ajak formája kizár adott technikákat, de legtöbbször az orosz technikát szeretjük alkalmazni. Több, kisebb szúrással jár, ezért a kezelés utáni napokon a duzzadtság esélye nagyobb, mint más módszereknél, azonban:

 • nem tud az anyag felcsúszni, elcsúszni
 • gyönyörű formát tudunk vele létrehozni
 • finoman tudjuk adagolni a töltőanyagot
 • igazán szexi, telt ajkak érhetőek el vele
 • kizárt a kacsacsőr hatás

Lassabb, precízebb munka az orosz technika, de az eredmény kárpótol.

 

Milyen anyagokkal dolgozunk?

A  svájci Teosyal, Juvederm és Fillmed kiváló minőségű töltőanyagaival dolgozunk. Más márkát nem alkalmazunk, a regisztrált matricát minden esetben a kis könyvecskébe ragasszuk melyet a vendég magával visz. 6 féle anyagból választjuk ki a legmegfelelőbbet az ajak típusa és a kívánt eredmény függvényében. Vannak sűrűbb, erősebb töltőhatású anyagok, de a TEOSYAL RHA KISS az új abszolút kedvencek, melyek mind dinamikus, kevésbé tömény anyagok, formázásra, dúsításra, igazi finom babaajak elérésre lettek megalkotva. Ha finom, visszafogott, szexi ajkakat szeretnénk elérni, ezt alkalmazzuk.

Csak ritkán van szükség egy ampullánál több töltőanyagra, főleg mert érdemes megnézni az eredményt, és ha tényleg még több volumen kell, akkor 3 hét múlva rátölteni. A TEOSYAL RHA Kiss-ből szoktak néha 2 ampullával igénybe venni a természetes, extra dús ajkak érdekében, többet mi sem javaslunk. (A TEOSYAL KISS 0,7ml, a többi 1ml egy ampulla). Ha formázunk, kialakítjuk a cupidó ívet, philtrumon alakítunk, szájzugon és a kontúron, akkor nem sok az 1ml, pont egy szép ívelt szájat ad (természetesen az 1ml-nél kevesebbet is adunk ha a vendég úgy kéri, de a szép forma kialakítás visz el anyagot, így a belső töltés, a volumen adás, vastagítás nem teljes egészében 1ml-el fog történni, így valójában szépen el fog oszlani.). Egy ampullát mindenképp ki kell fizetni, akár elhasználtuk, akár nem (mivel már más személynek nem alkalmazhatjuk). Az RHA KISS 0,7ml-ből tudunk 2 ampullát elhasználni ha a vendég úgy dönt, így 1ml helyett 1,4ml kerülhet az ajkakba egy egy lépcsővel erősebb, dúsabb de még természetes hatás érdekében.

Ki végzi a kezelést?

Az ajaktöltő kezelését Dr. Lehoczki Gábor orvos-esztétikai specialista végzi, aki több mint 10 éves gyakorlattal rendelkezik és csak a legjobb minőségű anyagokkal dolgozik. Az érzéstelenítés előtt minden esetben előbb egy konzultációt végez és felméri az elvárásokat. Fontos, hogy milyen ajakkara vágyunk, mielőtt nekiállna az érzéstelenítésnek. Általában olyan anyagot választ/javasolt, ami tartósabb, nem tűnik el 4 hónap alatt mint az gyakori mostanság.

 


SAJÁT Eredményeink

Gyakorlati Tudnivalók

 • A kezeléshez érzéstelenítő krémmel érzéstelenítést végzünk 30 percig
 • A kezelés kellemetlenséggel jár
 • A kezelést követő napokban az ajkak duzzadtabbak lehetnek, kisebb bevérzés kialakulhat
 • A végleges eredmény a duzzanat elmúlása után, körülbelül 4-7 nap múlva lesz látható
 • Vendégeink nem számoltak be a kezelést követő napon extrém duzzanatról, erős bevérzésekről vagy a kezelés alatt erős fájdalomról, de a kockázatok között ez is szerepel
 • A kezelés után a napi tevékenység azonnal folytatható
 • Pontszerű picike pöttyvérzés a száj környékén kialakulhat (orosz technika) de eláll mire végzünk
 • Ha a vendég még nagyobb volument szeretne, akkor 4 hét múlva javasoljuk az újabb ampulla töltését, megvárva a végleges eredményt.
 • Az eredmény 4-6 hónapig tart minimum
 • Csak TEOSYAL, JUVEDERM és FILLMED anyagokkal dolgozunk, mivel ezek több, mint 10 éves tapasztalattal és klinikai tanulmányokkal rendelkeznek a minőség, tartósság és tisztaság tekintetében. A töltőanyagaik a speciális RHA illetve Tri-hyal technológiáknak hála finoman terülnek, nem adnak “gumis száj” és egyéb mű hatást. Nincs mellékhatás és komplikáció, mint például a koreai termékek esetén. Nem tűnnek el túl gyorsan, mint gyengébb minőségű amerikai vagy európai társaik. Mi ezekben az anyagokban bízunk, ezek biztosítják azt a színvonalat, amire törekszünk: természetes hatású. puha, telt és egészségesen dús ajkakat szép ívekkel.

Árlista

HIALURONSAVAS

AJAKTÖLTÉS

 • AJAKTÖLTÉS 1 ml Teosyal RHA1/2/3 120 000 Ft
 • AJAKHIDRATÁLÁS Juvederm Ultrasmile 0.55ml 95 000 Ft h
 • AJAKDÚSÍTÁS. RHA KISS 0.7ml 105 000Ft

Loading...

Revitalmed központ
COMPANY NAME
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse.
 • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
 • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
 • Montes vutario lacus quis preambul denlac
 • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
 • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
 • Dualo fitemus lacus quis preambul patturtul
CONTACT US
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS9tYXBzL2VtYmVkP3BiPSExbTE4ITFtMTIhMW0zITFkNjA0NC4yNzU2Mzc0NTY4MDUhMmQtNzMuOTgzNDYzNjgzMjUyMDQhM2Q0MC43NTg5OTM0MTE0Nzg1MyEybTMhMWYwITJmMCEzZjAhM20yITFpMTAyNCEyaTc2OCE0ZjEzLjEhM20zITFtMiExczB4MCUzQTB4NTUxOTRlYzVhMWFlMDcyZSEyc1RpbWVzK1NxdWFyZSE1ZTAhM20yITFzZW4hMnMhNHYxMzkyOTAxMzE4NDYxIiB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjowIj48L2lmcmFtZT4=
Thank You. We will contact you as soon as possible.
COMPANY NAME
CONTACT US
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio putonius mudako empero brutto populius giten facilisis cursus turpis balocus tredium todo.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS9tYXBzL2VtYmVkP3BiPSExbTE4ITFtMTIhMW0zITFkNjA0NC4yNzU2Mzc0NTY4MDUhMmQtNzMuOTgzNDYzNjgzMjUyMDQhM2Q0MC43NTg5OTM0MTE0Nzg1MyEybTMhMWYwITJmMCEzZjAhM20yITFpMTAyNCEyaTc2OCE0ZjEzLjEhM20zITFtMiExczB4MCUzQTB4NTUxOTRlYzVhMWFlMDcyZSEyc1RpbWVzK1NxdWFyZSE1ZTAhM20yITFzZW4hMnMhNHYxMzkyOTAxMzE4NDYxIiB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjowIj48L2lmcmFtZT4=
CONTACT US
COMPANY NAME
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 999-99-99
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Nem kell lemondania a fiatalságról!
A szépségápolás legújabb trendjei, apró titkok, új lehetőségek, speciális kedvezmények - havonta egy emailben.
Alulírott, a lenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
Munkanapokon 9.00 és 18.00 óra között az alábbi telefonszámon éri el klinikánkat:
A SZÉPSÉGÁPOLÁS LEGÚJABB TRENDJEI
Apró titkok, új lehetőségek, speciális kedvezmények - havonta egy emailben.
Alulírott, a lenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
Kérdezzen tőlünk!
Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját Adatkezelési Tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással.
Biztos, hogy lemond erről?
A szépségápolás legújabb titkai és speciális kedvezményeink - havonta egy emailben.
Alulírott, a lenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
Ask us!
I have read and agree to the Privacy Policy.
THE LATEST TRENDS IN BEAUTY CARE
Small secrets, new possibilities, special promotions – one e-mail per month
I have read and agree to the Privacy Policy.
We will not share your personal information with third parties.