fbpx
EXTRA HATÁSOS OLASZ ELJÁRÁS
ENDOCELL Cellulitkezelés és feszesítés

ENDOCELL Cellulitkezelés és feszesítés

ENDOCELL- KOMPRESSZIOS MIKROVIBRÁCIÓS ELJÁRÁS A DRASZTIKUS CELLULITCSÖKKENTÉSÉRT

Te is feszes és sima combokra és megemelt, szép popóra vágysz? Jó lenne kis shortokban élvezni a nyarat és bezsebelni az elismerő pillantásokat a lehengerlő combjaidért? A narancsbőr egyre nagyobb területet érint és nagyon nehéz megállítani?

Íme egy új olasz módszer, melyet azért szeretünk, mert:

 • kellemes– a cellulitmasszázsok, Velashape és vákuumos kezelések fájdalmasak
 • nem lilulsz be tőle– igen, ez a kezelés nyáron is bevállalható
 • nagyon látványos, nem kell olyan sok alkalom belőle mint a többi kezelésből (LPG, kézi masszázs 8-10 alkalom)
 • Hajszáleres, értágulatos lábon is alkalmazható (a vákuum és a rádiófrekvencia nem tesz jót az értágulatoknak, súlyosbítja őket)
 • nagyon gyors: 30 perc alatt lekezeljük az első és hátsó, belső combodat és a fenekedet is: TELJES KOMPLEX FESZESÍTÉS és nem kell órákon át feküdnöd ezért
 • Utána órákon át “égni” fog a bőröd- meg fog lepni mennyire érezni fogod a HATÁST
 • Alkalmazunk a kezelés során még egy speciális cellulitbontó enzimet is ami felbonta a gödröcskéket, a zsírsejtek kötegelődést így a bőröd látványosan kisimul
 • Már 2-3 alkalom után egyértelmű lesz a változás ami nagyon motiváló (alapvetően 3 alkalmat javaslunk a látványos változásért de egy kezelésnek is sokszor van látható eredménye)

A forradalmian új módszer képes leküzdeni a narancsbőrt, helyreállítani a zsírlerakódásokat és rendkívüli módon erősíteni a kötőszövetet. Orvostanilag javítja a nyirok- és vérkeringést így jelentős élettani és szöveti javulást eredményez. Hosszú távon erősödik és javul a kötőszöveted, kevésbé fog megjelenni a jövőben a narancsbőr.

Kiemelkedően eredményes:

 • Cellulit eltüntetésre
 • Kötőszövet erősítésre, tónusos erős bőrkép elérésére
 • Petyhüdt kar, has feszesítésére, megereszkedés csökkentésére
 • Fenék liftingre
 • Arc- és nyak fiatalításra, emelésre

 AZ EGYETLEN kellemes, mégis igazán hatásos cellulitkezelés bevérzés, lilulás, fájdalom nélkül, hihetetlen eredményekkel!

Az ENDOCELL KEZELÉSRŐL

100% SIKER- SIMA, FESZES BŐR MINDENHOL

Az ENDOCELL  egy Olaszországban kifejlesztett, innovatív kompressziós mikrovibrációs rendszert használó technológia melynek kezelőfejében 55 szilikon gömbből álló görgő található. Ezeken keresztül a gép alacsony frekvenciájú mechanikai rezgéseket generál, amelyek a cellulit fő okaira hatnak: a nyiroködémára, a folyadékok felhalmozódására, a zsírsejtek raktározódására és a köztük lévő méreganyagokra.

BÁR KÍVÜLRŐL nem tűnik drasztikusnak és valóban egy kellemes kezelésről van szó, a kezelés után még napokig érezni a teljes szövet megdolgozását. Aki kipróbálja, azonnal megbizonyosodik arról, hogy egy erős, HATÁSOS, MINDENT MEGDOLGOZTATÓ kezelésről van szó.

A NAGY ELŐNYE, hogy hajszálértágulatos lábra is alkalmazható (a vákuum ás rádiófrekvencia ugyanis akkor nem ajánlott) így az értágulatokkal küzdőknek ez az EGYETLEN JÓ MÓDSZER a cellulitkezelésre. Azoknak szintén, akik félnek a bevérzésektől, a vákuum okozta fájdalomtól.

A kezelés során a PBSerum spanyol enzimjeit alkalmazzuk, melyek felbontják cellulitot okozó kötőszöveti rostkötegeket, így a bőr gyorsan kisimul. Hason és karon a LIFT enzimekkel erős feszesítő hatást érünk el.

 4-6 alkalmas kúrát javasolunk a probléma súlyosságától függően, hetente 1 kezeléssel. Az eredmény dokumentálható és szemmel látható!

A manuális, fájdalmas és nem mindig szakszerű cellulitmasszázsok helyett a gépi Endocell kompressziós masszázs mellékhatásmentes és szakszerű szövetmasszázst jelent. Kíméletes, de felér egy 40 perces extrém cellulitmasszázs hatásával. A kezelés után még órakig érezhető a kezelés hatása, ugyanakkor maximum enyhe bőrpír jelentkezik. A szövetek a mélyben “égnek”. A legprofesszionálisabb és legkíméletesebb módja a kötőszövet erősítésének, a keringés gyorsításnak és a gödröcskék kisimításának.

Végre egy cellulitkezelés, melyet élvezni fogsz!

A kompressziós mikrovibrációs kezeléssorozat eredményei:

 • Feszesíti, erősíti a szöveteket
 • Tonizálja az izmokat
 • Csökkenti a cellulitot – kisimítja a narancsbőrt
 • Javítja a nyirok- és vénáskeringést
 • Mechanikus nyirokelvezetést végez az egész testen
 • Zsírcsökkentő hatású
 • Fiatalító hatással van a szövetekre

HIHETETLEN EREDMÉNYEK CELLULITON!

5 pozitív hatás egy kezelésben 

 • Javítja az izomszövet oxigén ellátását és megszünteti az izom fájdalmat
 • Eltávolítja a bőrszövetben lerakódott méreganyagokat
 • Javítja a keringést és hidratálja a szöveteket
 • Kiváló alakformáló és kisimítja a ráncokat
 • Tonizálja az izmokat és feszesíti a szöveteket

 

A kezelés olyan rezgést és nyomást hoz létre, amely egyfajta értorna hatását fejti ki, egyúttal elvezeti a szövetben lerakódott fölösleges vizet és elraktározódott méreganyagokat. A szövetek átmasszírozásával eltávolítható a narancsbőr, javítja a mikrokeringést, megszünteti a fájdalmas izomgyulladást emellett tonizálja az izmokat. Mindazonáltal egy rendkívül kellemes extra SPA élményt is ad.

A LEGERŐSEBB CELLULITKEZELŐ ELJÁRÁS!

 

Mire alkalmazható az ENDOCELL eljárás?

Narancsbőr eltávolításra, alakformálásra

A narancsbőr 10-ből 9 nő testét érinti, látványos és súlyos önbizalomhiányt eredményez. A narancsbőr legfőbb oka a rossz vér- és nyirokkeringés, mely a szövetek folyadékvisszatartását és a zsírsejtek közötti méreganyagok lerakódását okozza. A cellulit kötegelt kollagénrostok miatt alakul ki, melyek körbeveszik a zsírsejteket. A zsírsejtek kötegelődését egy speciális bontó enzimmel megszüntetjük, melyet az Endocell kezelés során viszünk be. A kezelés stimulálja a kötőszövetet, alaposan átdolgozza mint egy extra erős kézi vagy gép vákuumos masszázs, serkenti a vér- és nyirokkeringést, feltöri a zsírsejteket és megszünteti a gödröcskéket.

Az ENDOCELL kifejezetten a narancsbőr okaira hat, kisimítja a szöveteket ezáltal látványosan csökkenti a narancsbőrt. Feszes, sima combokat és popsit érünk el vele. 3 kezelés után már szemmel látható a látványos változás, melyet folyamatosan dokumentálunk!

Nehéz láb érzés, vizesedés, ödéma megszüntetésére

A rossz nyirok- és vérkeringés nehéz, ödémás lábakat eredményez. A vizesedés miatt sok testrész vastagabbnak tűnik, az anyagcsere leassul. A kompressziós mikrovibrációs ENDOCELL kezelés újra aktiválja a keringést és mélyen stimulálja a nyirokrendszert, így megszünteti a vizesedést, vékonyabbá teszi a karokat, bokát, térdet, combokat, hasat és aktiválja a nyirok-és vérkeringést. Egészségessé és széppé is tesz ez az egyedülálló orvostechnológiai eljárás.

Bőrfeszesítésre

Az öregedés és más külső tényezők hatására a bőr meglazul, veszít rugalmasságából. Nőknél leginkább a fenék, comb és a kar területein jelentkezik ez a probléma. A kompressziós mikrovibrációt kifejezetten a laza szövetek feszesítésére tervezték, melynek hatására a bőr visszanyeri rugalmasságát és feszességét. A kollagén termelés gyorsul, a szövetek oxigén ellátása növekszik, a kötőszövet erősödik.

Izom-regenerációra

Az ENDOCELL microvibrációs hullámai képesek behatolni az izomba, és közvetlenül ott kifejteni hatásukat. Javítja az izomszövetek oxigénellátását amely lehetővé teszi a gyulladt szövetek csökkentését, mind a rehabilitációban, mind a sportgyógyászatban jelentős eredményeket értek el ezzel az eljárással. Erősíti és stimulálja az izomrostok térfogatát, így az izomzat tónusosabbá válik. Ennek megfelelően a combok-popsin elvégezve a kezelés a fenék enyhén megemelkedik, tónusosabb lesz.

Arc  és nyak feszesítésre

Az ENDOCELL közvetlenül a rugalmasságát vesztett bőrre hat, fokozza az érrendszeri működést, ami serkenti a kollagén és elasztin termelődést illetve a szövetek oxigénellátását, ezáltal a bőr megemelkedig, hidratáltabb és feszesebb lesz. Képes megemelni és tonizálni az arc izmait, hogy eltüntesse a ráncokat és elkerülje a szövet újbóli megereszkedését.

ENDOCELL Kúra

A kezelést kúrában érdemes végezni, heti 1 alkalommal, (intenzív kúrában heti 2 alkalommal) és  összesen 4-6 kezelés javasolt. Már egy kezelésnek van érezhető eredménye de 3 alkalom után van látványos változás. Bár kellemes spa-kezelésnek tűnik és nincsenek mellékhatások és bevérzés, mégis a kezelés után 3-4 óráig érezhetően “ég, dolgozik” a bőr az anyagcsere serkentése, a salakanyagok feltörése és a keringés gyorsulása miatt. A kezelés egy extrém erős kötőszöveti cellulitmasszázsnak feleltethető meg, csak géppel elvégezve, így rövidebb idő alatt tudunk extra erős kezelést végezni. Illetve nincs meg az erek megtörésének, a túl erős nyirokmasszázsnak a veszélye, mely manuális kezelés esetén könnyen előfordulhat és nem egészséges.

A kezelés közben egy speciális cellulitbontó enzimet alkalmazunk combon, feszesítő kollagénáz enzimet pedig a többi területen. Lehetőség van ödéma csökkentő enzim alkalmazására is lábakon.

ENDOCELL SLIM- mi ez?

Az Endocell kezelést egy ultrahangos zsírbontó eljárással kombináljuk, így mind jelentős zsírszövet-csökkenést és körméret csökkenést, mind pedig feszesedést, a narancsbőr megszűnését, a kötőszövet erősítését is elérjük. Az Endocell SLIM azoknak javasolt, akik nem csak narancsbőrrel és petyhüdtséggel küzdenek, hanem felesleges zsírrétegtől is meg akarnak szabadulni. Az ENDOCELL SLIM az a kezelés, mely hetente egy alkalommal hoz nagyon látványos, kiszámítható eredményt mind zsírvesztésben, mind pedig feszesedésben.

.

 

 

 

Árlista

ENDOCELL

Kezelés

 • Teljes combok (első és hátsó) kezelése+fenék -30% 57 000 Ft helyett 39 900Ft
 • Has kezelése - 30% 48 000 Ft helyett 33 600Ft
 • Kar kezelése -30% 42 000Ft helyett 29 400Ft
 • Arc+nyak kezelése -30% 57 000 Ft helyett 39 900Ft
 • ENDOCELL SLIM zsírbontással Has 88 000 Ft helyett -30% 61 000Ft
 • ENDOCELL SLIM zsírbontással COMBOK 102 000 Ft helyett -30% 71 000Ft

Loading...

Revitalmed központ
COMPANY NAME
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse.
 • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
 • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
 • Montes vutario lacus quis preambul denlac
 • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
 • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
 • Dualo fitemus lacus quis preambul patturtul
CONTACT US
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS9tYXBzL2VtYmVkP3BiPSExbTE4ITFtMTIhMW0zITFkNjA0NC4yNzU2Mzc0NTY4MDUhMmQtNzMuOTgzNDYzNjgzMjUyMDQhM2Q0MC43NTg5OTM0MTE0Nzg1MyEybTMhMWYwITJmMCEzZjAhM20yITFpMTAyNCEyaTc2OCE0ZjEzLjEhM20zITFtMiExczB4MCUzQTB4NTUxOTRlYzVhMWFlMDcyZSEyc1RpbWVzK1NxdWFyZSE1ZTAhM20yITFzZW4hMnMhNHYxMzkyOTAxMzE4NDYxIiB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjowIj48L2lmcmFtZT4=
Thank You. We will contact you as soon as possible.
COMPANY NAME
CONTACT US
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio putonius mudako empero brutto populius giten facilisis cursus turpis balocus tredium todo.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS9tYXBzL2VtYmVkP3BiPSExbTE4ITFtMTIhMW0zITFkNjA0NC4yNzU2Mzc0NTY4MDUhMmQtNzMuOTgzNDYzNjgzMjUyMDQhM2Q0MC43NTg5OTM0MTE0Nzg1MyEybTMhMWYwITJmMCEzZjAhM20yITFpMTAyNCEyaTc2OCE0ZjEzLjEhM20zITFtMiExczB4MCUzQTB4NTUxOTRlYzVhMWFlMDcyZSEyc1RpbWVzK1NxdWFyZSE1ZTAhM20yITFzZW4hMnMhNHYxMzkyOTAxMzE4NDYxIiB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjowIj48L2lmcmFtZT4=
CONTACT US
COMPANY NAME
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 999-99-99
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Nem kell lemondania a fiatalságról!
A szépségápolás legújabb trendjei, apró titkok, új lehetőségek, speciális kedvezmények - havonta egy emailben.
Alulírott, a lenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
Munkanapokon 9.00 és 18.00 óra között az alábbi telefonszámon éri el klinikánkat:
A SZÉPSÉGÁPOLÁS LEGÚJABB TRENDJEI
Apró titkok, új lehetőségek, speciális kedvezmények - havonta egy emailben.
Alulírott, a lenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
Kérdezzen tőlünk!
Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját Adatkezelési Tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással.
Biztos, hogy lemond erről?
A szépségápolás legújabb titkai és speciális kedvezményeink - havonta egy emailben.
Alulírott, a lenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
Ask us!
I have read and agree to the Privacy Policy.
THE LATEST TRENDS IN BEAUTY CARE
Small secrets, new possibilities, special promotions – one e-mail per month
I have read and agree to the Privacy Policy.
We will not share your personal information with third parties.