fbpx
GENESIS ArcLifting
Természetes és látványos orvosi arcfiatalítás

Fókuszált elektromágneses hullám az orvos-esztétika szolgálatában

Mi a különleges a GENESIS®kezelésben?

 

Ez egy ritka és különleges eljárás, az EGYETLEN mely természetes behatással (azaz hialuronsavas töltés, szálak, szúrás és vágás és kockázatok nélkül) AZONNALI, látható VÁLTOZÁST hoz az arcbőr megjelenésében. A kezelés ráadásul fájdalommentes és gyors, így egy kényelmes és LÁTVÁNYOS ARCFIATALÍTÓ TECHNOLÓGIÁRÓL van szó.

Miért ennyire erős és azonnali az arcfiatalító hatása?

A 3 mélységben fókuszált elektromágneses hullámokkal, speciális kezelőfejekkel az ORVOS adott mélységekben dolgozik pontosan és precízen. A hullámok a megfelelő mélységben elindítják a SMAS réteg azaz az izomhártya megemelkedését, kontrakcióját mely azonnali emelkedéshez vezet. Továbbá a kollagén rostok összeugranak az elektromágneses hullám hatására, azaz azonnal tömörebb bőrt eredményez a kezelés. Az elektromágneses hullám olyan mini-sérüléseket is okoz és olyan stimulációt eredményez, melynek hatására beindul intenzíven a kollagén- és elasztin termelés. Ez egy hosszabb távú bőrépülési_erősödési folyamatot indít el.

revitalmed-rólunkAzaz a GENESIS® ARCFIATALÍTÁSNAK a nagyon látványos AZONNALI HATÁSA mellett hosszabb távú, stratégiai eredménye is van. A bőr mindig jobb állapotban lesz, mintha a kezelést nem végeztük volna el.

A megnyúlt, meglazult és elvékonyodott, csökkenő kollagén rostok és a megnyúló izmok okozzák a tömörség és volumenvesztést, megereszkedést és petyhüdtséget mely egyre romlik az évekkel és egyre gyorsabban.

A GENESIS® ORVOSI ARCLIFTING elektromágneses hullámainak és extra erős behatásának köszönhetően a vendégek nagy része rögtön feszesebb, tónusosabb és kisimultabb bőrről számol be. Az azonnali hatáson kívül egy hosszabb távú folyamat is elkezdődik, amely során a bőr alsóbb rétegeiben beindulhat a kollagén-termelés, vagyis a bőr textúrája, állaga napról napra javul a kezelést követően. IGAZÁN ERŐS és LÁTVÁNYOS változást érünk el természetesen és TARTÓSAN.

EGYEDÜLÁLLÓ ARCLIFTING KEZELÉS: Magyarországon csak a RevitalMed-ben elérhető ez a speciális orvosi eljárás!

GENESIS® ARCFIATALÍTÁS EREDMÉNYEK

 • megemelt arcbőr
 • halványabb ráncok
 • sugárzó textúra
 • kisimultabb bőrfelszín
 • élesebb arckontúr
 • tömörebb bőr
 • kisebb pórusméret

Azoknak ajánljuk

Akik fiatalabb bőrre vágynak

De félnek a HIFU-tól vagy arcplasztikától

A Genesis kezelés kitűnő választás akkor, ha esetleg tart a HIFU kezelés során felmerülő enyhén kellemetlen, pontszerű, szúró érzéstől vagy nem szeretne egyéb, nem természetes megoldásokhoz nyúlni. Ahhoz képest, mennyire nem fáj ez a kezelés, meglepően drasztikus a hatása a bőrre. És mindezt csak finom stimulációval éri el, hatóanyag nélkül. A bőrünk csodálatos…

Akiknek problémás bőrük van

És megelőznék a korai öregedést

A kezelés kifejezetten hatásos a tág pórusú, nehezen kezelhető bőrön, valamint ideális olyan fiatalabb nők számára, akik késleltetnék az öregedés jeleit. A 30 felett megjelenő enyhe ráncokra, szem alatti problémás bőrre és a leálló kollagén termelésre szuper megoldás.

Akiknek már volt valamilyen kezelése

De nem volt elégedett és javítana az eredményen

A GENESIS® hatása önmagában is egyedülálló és megoldja a lecsökkenő kollagén termelés problémát és sok más öregedéssel járó folyamatot is lassít. A legerősebb azonnali hatású kezelés!

A kezelés hatása a bőrre

A fókuszált elektromágneses hullám a bőr legmélyebb rétegéig is lehatol, és a szövetekben elnyelődve mélyreható változásokat indít el:

 • a szöveti hő-elnyelődés hatására a kollagén rostok azonnali rövidülése következik be- azonnal tömörebb bőrkép!
 • a már meglévő kollagén rostok közötti keresztkötések fixálódnak és szorosabban kapcsolódnak egymáshoz- jobb kötőszövet
 • a szöveti anyagcsere gyorsul, több kollagén rost termelődik- hosszú távon extra volumen
 • az újonnan termelődött kollagénnek hála a bőr nem csak tömörebb, hanem hidratáltabb, puhább és rugalmasabb is lesz
 • a 4mm-es mélységnek hála az izomstimuláció miatt a bőr megemelkedik- azonnali kontúrjavulás, emelkedés!

A három mélységben (1.5mm/2.5mm/4.0mm) elvégzett teljes arckezelés teljes megújulást eredményez minden téren.

Minden GENESIS kezelést ORVOS végez. Maximális kényelmet, testreszabottságot és eredményt garantálunk.

Felszíni, átmenetileg ható gyengébb kezelések vagy drasztikus kockázatos beavatkozások helyett egy jobb döntés a az arcbőr jövője érdekében: luxus környezetben egy gyönyörű 100 éves villában a több mint 10 éve működő RevitalMed Orvosi Klinika tapasztalatával ORVOS által végzett műtétmentes Genesis® Arcfiatalítás. Kényelmesen, hátradőlve TERMÉSZETESEN fiatalodni a legmodernebb eljárással hosszú távon hatalmas különbséget fog jelenteni az arcbőr tömörségében, minőségében!

SAJÁT EREDMÉNYEINK

A Genesis 180° 4 hatása a bőrre

Bőrfeszesítés

Jobb tapintású, tömörebb bőr

Arclifting

Élesebb kontúrok, a bőr megemelése

Kevesebb ránc

Halványabb szarkalábak, redők

Bőrtónus javítása

A pórusméret csökken, csökkennek az egyenetlenségek, a bőr simább hatásúvá válik

GENESIS vagy DOUBLO Arcfiatalítás?

 • a Genesis nem pontokat, hanem egységes zónákat hoz létre a bőrben, vízszintes sávokban, így szélesebb rétegben hat
 • nem fájdalmas és nem kellemetlen
 • minden területen alkalmazható (nem kell kikerülni az idegek feletti részeket vagy a szájkörnyéket)
 • AZONNALI a hatása

A DOUBLO enyhe kellemetlenséggel jár és a kezelés hosszabb. Erősebb behatást okoz, így a DOUBLO kevesebb azonnali eredményt, több hosszabb távú eredményt, tartósabb eredményt ad (ha 1 alkalmat nézünk). Egy második vagy harmadik GENESIS® kezeléssel a tartósság javítható és akár 1,5-2 évre is kitolható. A DOUBLO lifting hatása erősebb, a GENESIS® textúrára gyakorolt hatása jobb. A GENESIS® egy kellemes és gyors, azonnali hatást biztosító kezelés, míg a DOUBLO egy drasztikusabb beavatkozás, erősebben hat a mély rétegekre de gyengébben a felszíni rétegekre és hosszabb az eredmények kifejlődése.

Rengeteget fog számítani 5-10 év múlva, hogy megkezdted-e a rendszeres kollagén termelést serkentő, kollagén rostokat erősítő, tömörítő és újjáépítő kezeléseket!

Megelőzheted a plasztikai műtétet és büszkén sugárzóan nézhetsz ki 10 évvel fiatalabbnak a korodnál!

Mikor válasszuk a GENESIS® ARCFIATALÍTÁST?

Ha GYORSAN egy évekkel fiatalosabb kisimultabb megjelenésre van szükség élesebb kontúrokkal és megemeltebb arcbőrrel, akkor a GENESIS® a jó választás, ugyanakkor a GENESIS®hosszú távú tartósságához még egy vagy két ismétlő kezelés szükséges a kezelést követően 1 hónap múlva. Ha már megjelentek ráncok, a tömörségvesztés és a megereszkedés, a kontúrromlás és a szemkörnyéki bőr vékonyodása akkor sokat javít a GENESIS®.

Ha csak EGYETLEN kezelést szeretne igénybe venni mely hosszabb és némi fájdalommal is jár, a hatás nem azonnali azaz randi előtt nem ajánlott de hosszú távon nagyon erős a hatása, akkor a DOUBLO a jó választás. Nagyon erős kontúrromlás esetén a DOUBLO V vonal kezelése hozza például a legerősebb változást. A DOUBLO ugyanakkor nem fog javítani a bőr legfelső rétegének minőségén, a textúráján. A GENESIS® eléri a rosszabb textúra esetén a sugárzóbb, egyenletesebb bőrt is, összehúzza a pórusokat, ragyogó simaságot eredményezve.

Orvosunk tanácsot ad elküldött fénykép alapján vagy élőben a személyes konzultáción, melyik kezelés javasolt inkább. Mindegyik eljárás jelentősen javítja a kötőszöveti struktúrát, a tömörséget és emel az arcbőrön, illetve jelentősen késlelteti az öregedési folyamatokat. Így rossz döntés nincs, a hangsúly a folyamatos tömörség-megtartáson és stimuláláson van!

Hány éves kortól ajánljuk a GENESIS® Arcfiatalítást?

Genesis-Infiniti

A hosszú távon feszes, tömör arcbőr és sugárzó megjelenés TITKA a GENESIS® Arcfiatalítás. Hatalmas különbséget fog jelenteni évek múlva az évente elvégzett rendszeres stimuláció, a kötőszövet erősítése és a kollagén termelés magas szinten tartása. A GENESIS® kezelést már 27 éves kortól ajánljuk megelőzési céllal, hiszen ekkortól kezd drasztikusan csökkenti a kollagén termelés és indul a megereszkedési folyamat. Ugyanakkor extrém látványos akkor, ha vannak jelentősebb problémák, így akár 60 éves kor felett is hihetetlen eredményeket hoz. Ha gyorsan kell jelentős változást elérni, akkor GENESIS® a jó döntés.

BOTOX, Hialuronsavas töltés, szálak- nekem van! Mi a teendő?

Rengeteg vendégünk kombinálja ezeket a non-invazív és minimál-invazív kezeléseket. Vagy úgy jönnek GENESIS kezelésre, hogy van valami az arcbőrükben. A hialuronsavas töltések, botox és szálazás előnyei az azonnali, drasztikus változás. Ugyanakkor hosszú távon egyik SEM serkenti olyan erősen a kollagén termelést, mint a Genesis® vagy Doublo illetve Mikrotűs Rádiófrekvencia- Infiniti Plus vagy akár a Frakcionált szén-dioxid lézer. Még a szálazás sem. Emiatt akár élünk a botox és hialuronsavas töltésekkel, akár nem, 30 éves kor felett kötelező az arcbőr tömören tartása érdekében a kollagén termelést erősen stimuláló kezelések alkalmazása. A folyamatosan botoxolt, töltött bőr nem erősödik, a textúrája romlik a korral, a hialuronsav maradványok torzíthatják az arcképet és anatómiát. A szálazás emelő hatása látványos, de gyorsan elmegy. Mi hisszük, hogy érdemes mindenképp hosszú távon stratégiailag gondolkozva minden évben egy kollagén stimulálást végezni a kollagén tartalom, a kötőszövetek erősítése, a feszesség megtartása érdekében. Vannak olyan problémák, pl glabella mély ránc vagy homlokráncok, mimikai ráncok melyekre a non-invazív kezelésekkel nem tudunk olyan látványosan hatni és sokszor a csökkenés nem elég, hanem a vendég teljes eltűnést szeretne. Ilyenkor GENESIS® után az adott ráncra valóban szükség lehet botoxra vagy a nazolabiális redő finom enyhe töltésére. De inkább csak korrekciónak, a bőrerősítést követően.

IDŐZÍTSÜK SZAKMAILAG TÖKÉLETESEN!

Javasolt előbb a non-invazív kezelést vagy kezeléseket (Doublo, Genesis®, Infiniti, FraxPeel stb)  elvégezni és utána egy hónappal (akár 2-3 héttel) a minimál-invazív (botox, hialuronsav, szálazás) kezelést. Ideális esetben jó lenne megvárni a non-invazív kezelések kifejlődését azaz akár 2-3 hónapot is várni, mivel akkor kevesebb botox, hialuronsav lesz szükséges. A non-invazív kollagén stimulálás és ilyen erős szintű bőrépítés mellett egyre kevesebb idegen anyagra lesz szükség.

Hialuronsavas töltés és botox után 2-3 hónapig nem javasolt a Genesis, mivel csökkentheti azok tartósságát, szálazás után pedig 4-6 hónapig. Ezért is érdemes a non-invazív módszerrel kezdeni, mert utána 1-2 hónappal már végezhető invazívabb kezelés, töltés.

És egy pénzügyi indok: Hosszú távon a GENESIS® kezelés hatásra és tartósságra is egy gazdaságosabb megoldás mint a töltések és szálazások.

A sugárzóan feszes és tömör bőr mely természetes hatású, GENESIS® Arckezeléssel érhető el. A bőr önmagát tölti fel, saját kollagénnel és elasztinnal, mely nem veszik el vagy nem megy ki a bőrből. A kortalan kinézet-hez egy megfelelő és profi orvosi kezelési stratégia szükséges.

Jelentkezz be kedvezményes áron és kezdd minél előbb a megfelelő, hosszú távú gondoskodást!

Árlista

Területenként

GENESIS® lifting kezelés

 • Teljes arc 190.000 Ft
 • V Vonal (Toka+ Állvonal- kontúrozás) 83 000 Ft
 • Szemkörnyék+ Homlok 90 000 Ft
 • Toka 40.000 Ft
 • Nyak 80.000 Ft
 • Dekoltázs 150.000 Ft
 • Az árak 1 alkalomra vonatkoznak és tartalmazzák az ÁFA-t.
 • A kezelést megelőző orvosi konzultációt és kezelést orvos végzi.
Revitalmed
Online

IDŐPONT FOGLALÁS

Az Ön által kiválasztott kezelést kényelmesen lefoglalhatja orvosaink szabad időpontjainak egyikére online felületünkön keresztül 2 perc alatt. Kollégáink telefonon vagy e-mailben visszaigazolják a foglalást.

Loading...
Revitalmed központ
COMPANY NAME
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse.
 • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
 • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
 • Montes vutario lacus quis preambul denlac
 • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
 • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
 • Dualo fitemus lacus quis preambul patturtul
CONTACT US
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS9tYXBzL2VtYmVkP3BiPSExbTE4ITFtMTIhMW0zITFkNjA0NC4yNzU2Mzc0NTY4MDUhMmQtNzMuOTgzNDYzNjgzMjUyMDQhM2Q0MC43NTg5OTM0MTE0Nzg1MyEybTMhMWYwITJmMCEzZjAhM20yITFpMTAyNCEyaTc2OCE0ZjEzLjEhM20zITFtMiExczB4MCUzQTB4NTUxOTRlYzVhMWFlMDcyZSEyc1RpbWVzK1NxdWFyZSE1ZTAhM20yITFzZW4hMnMhNHYxMzkyOTAxMzE4NDYxIiB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjowIj48L2lmcmFtZT4=
Thank You. We will contact you as soon as possible.
COMPANY NAME
CONTACT US
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio putonius mudako empero brutto populius giten facilisis cursus turpis balocus tredium todo.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS9tYXBzL2VtYmVkP3BiPSExbTE4ITFtMTIhMW0zITFkNjA0NC4yNzU2Mzc0NTY4MDUhMmQtNzMuOTgzNDYzNjgzMjUyMDQhM2Q0MC43NTg5OTM0MTE0Nzg1MyEybTMhMWYwITJmMCEzZjAhM20yITFpMTAyNCEyaTc2OCE0ZjEzLjEhM20zITFtMiExczB4MCUzQTB4NTUxOTRlYzVhMWFlMDcyZSEyc1RpbWVzK1NxdWFyZSE1ZTAhM20yITFzZW4hMnMhNHYxMzkyOTAxMzE4NDYxIiB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjowIj48L2lmcmFtZT4=
CONTACT US
COMPANY NAME
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 999-99-99
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Nem kell lemondania a fiatalságról!
A szépségápolás legújabb trendjei, apró titkok, új lehetőségek, speciális kedvezmények - havonta egy emailben.
Alulírott, a lenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
Munkanapokon 9.00 és 18.00 óra között az alábbi telefonszámon éri el klinikánkat:
A SZÉPSÉGÁPOLÁS LEGÚJABB TRENDJEI
Apró titkok, új lehetőségek, speciális kedvezmények - havonta egy emailben.
Alulírott, a lenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
Kérdezzen tőlünk!
Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját Adatkezelési Tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással.
Biztos, hogy lemond erről?
A szépségápolás legújabb titkai és speciális kedvezményeink - havonta egy emailben.
Alulírott, a lenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
Ask us!
I have read and agree to the Privacy Policy.
THE LATEST TRENDS IN BEAUTY CARE
Small secrets, new possibilities, special promotions – one e-mail per month
I have read and agree to the Privacy Policy.
We will not share your personal information with third parties.