fbpx
PROCOOL CRYOLIPOLISIS
Zsírszövet Csökkentés
26%-os zsírszövet csökkenés egyetlen alkalom után

PROCOOL Cryolipolízis a felesleges zsírpárnák megszüntetéséért

Felesleges kis párnák a kas/derék, melltartó alatti részeken vagy a combokon? Zavaró kis hupli a nadrág derékrészén? Az alsó hason olyan párnácska, mely rengeteg edzéssel se mozdul? A comb külső részén egy dombocska, mely akárhogy kardiózunk, ottmarad? A zsírfagyasztás pont ezekre a rendkívül bosszantó részekre lett kifejlesztve! Kényelmes, diétamentes, látványos és biztonságos eljárás, mely:

 • egyetlen kezeléssel a kezelt területen található zsírszövet 25-26%-át véglegesen roncsolja, mely aztán kiürül a szervezetből, látványos eredményt hozva
 • klinikailag igazolt, fájdalommentes és biztonságos
 • több mint 10 éve bizonyított eljárás
 • diétamentes eljárás, melyet 3 hetente lehet ismételni
 • tokán, hason, derékon, karokon, combokon, fenékrészen, fenék alatti párnán, belső combon, térd feletti részen is alkalmazhatjuk. Kifejezetten a nehezen ledolgozható, makacs területekre lett kifejlesztve.

A legújabb 360 fokos extra erős orvosi kriolipolízis gépünk lehetővé teszi, hogy:

 • egyszerre két hatalmas (a korábbinál 4-szer nagyobb kezelőfejet) tegyünk a combokra (akár külső vagy belső comb, vagy fenék alatti rész)
 • Egy hatalmas fejet tegyünk a hasra és egy toka kezelő fejet a tokára vagy két közepes fejet a hasra
 • két közepes méretű fejet tegyünk a derékra
 • két közepes méretű fejet tegyünk a karoka, csökkentve az integetőhájat
 • két kisebb méretű fejet tegyünk a melltartó alatti részre, a hátra

A 360 fokos kriolipolízis 4-szer nagyobb területet kezel ugyanannyi idő alatt, erősebb hűtéssel így az eredmények sokkal látványosabbak!

Ugye Te is szeretnél egy adott idő alatt 4-szer nagyobb területen fogyni?

Ha szeretnél pár centitől megszabadulni KISZÁMÍTHATÓAN és GYORSABBAN, MINTHA DIÉTÁZNÁL és EDZENÉL, akkor válaszd a RevitalMed Klinika extra erős, 4-szeres méretű területet kezelő ProCool Zsírfagyasztó kezelését! Ráadásul az eredmény tartós!

Nincs időd nekem sem 2024-ben kivárni 2-3 hónapot a diétád eredményére, viszont szeretnél karcsúbban és lehengerlőbben kinézni mint valaha? Akkor bízd magad 10 év orvosszakértelmére és a RevitalMed-re, hiszen többszáz vendégünk jár vissza minden évben a ProCool kezelésre annak érdekében, hogy a kezelés után 2-3-4 héttel hihetetlen változáson menjenek át, legyen szó esküvőről, nyaralásról, egy fontos eseményről vagy az újévi célok idő előtti eléréséről- ez mindenképp sikersztori lesz mely MOTIVÁL, MAGABIZTOSSÁ tesz és BOLDOGAN fogsz az utcára lépni 2024-ben!

 

1 óra=25%-os zsírszövet csökkenés….Mi is az a ProCOOL Kriolipolízis?

A cryolipolisis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nemkívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A fejlett kriolipolízis technológia a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a hűtés által előidézett sejthalál szelektíven tud megtörténni. Az eredmény  AZONBAN függ a hűtési időtől és a hűtési hőmérséklettől. Minél több az eltelt idő és minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál több zsírszövetet tudunk elbontani.

A klinikai tanulmányok által is igazolt 25-26%-os zsírszövet csökkenés és látványos eredmény 60 perc, -10 celsius fokos hűtési hőmérsékletre vonatkoznak. Más időtartammal és hőmérséklettel gyengébb, nem garantált eredmények várhatóak. Egyetlen tanulmány sem igazolta és tesztelte a 60 percnél kisebb hűtési idővel elérhető eredményeket.

A cryolipolisis hivatalos protokollja 60 perc, mivel van egy adott lehűtési időszak, utána a hűtésnek fenn kell állnia egy megfelelő időtartamig ahhoz, hogy megtörténjen a sejthalál. A 20-30 perces, kozmetikai gépekkel végzett kezelések nem adnak garantált eredményt.

ÚJ, továbbfejlesztett változat: PROCOOL zsírfagyasztás 360 fokos fejjel!

A 360 fokos kriolipolízis fej 4-szer akkora területen fagyaszt, szilikon fejei kényelmesebbek és erősebb hűtést tesz lehetővé az új kialakítás és anyag miatt. A kezelés is kellemesebb a vendég számára. A kezelőfej teljes egésze lehűl -11 Celsius fokra, ráadásul extra gyorsasággal, így a hűtési idő hosszabb és a hőmérséklet precízebben mérhető és alacsonyabb, több zsírsejt elhalást eredményezve. Korábban a hagyományos kriolipolízis fejeken belül csak egy fém csík hűtött, így korlátozva a kezelési területet és a csík körül volt csak elérhető a maximális hőmérséklet. Most a kezelőfej anyaga teljesen áthűl -11 celsius fokra, így extra nagy területen teljes komplex hűtést biztosítva, a korábbiaknak nagyobb területen zsírelhalást eredményezve.

Így az eredmények:

 • Sokkal jobbak
 • nagyobb területen jelentkeznek


A RevitalMed-ben mindig a maximális eredményre törekszünk, időtől függetlenül. Ennek alappillérei:

 • Cryolipolisis kezeléseink mindig 60 percesek,
 • Két évente gépet cserélünk, mivel a gépek teljesítménye csökken az élettartamukkal. Így mindig extra erős géppel szuper eredményekkel kezelünk!
 • Mindig -10 Celsius fokos hőmérséklet fenntartására törekszünk, amennyiben a vendég bőre engedi
 • Mindig alkalmazunk védőmaszkot a kezelt területen a bőrfelszín kímélése érdekében és
 • folyamatosan monitorozzuk a hőmérsékletet a kezelés egész időtartama alatt
 • Extra beépített sárga és vörös LED fény gondoskodik a lehetséges kezelés utáni ödéma csökkentéséről és a bőrfelszín egyenletes hőmérsékleten tartásáról.

 

 

SZAKSZERŰ ÉS EREDMÉNYES CRYOLIPOLÍZIS KEZELÉS=REVITALMED= 60 per -10 Celsius fokon 4-szers méretű területen, kellemes szilikon fejekkel!

60 perc alatti kezelési idő esetén nem garantált az eredményesség, a klinikai tanulmányok nem vizsgáltak 60 percnél rövidebb idejű zsírfagyasztást, mivel a megfelelő időnek el kell telnie hűtés alatt a tökéletes és maximális eredményhez. Ne válassz olyan helyet, ahol kevesebb a kezelési idő, hiszen nincs garancia arra hogy kevesebb idő esetén működik ez az eljárás!

 

Mi történik pontosan?

A cryolipolysis hűtéses módszer alapja, hogy a zsírsejtek jóval érzékenyebben reagálnak a hűtési folyamatra más szövetekkel szemben. A vákuum szívó hatására a kezelendő terület zsírtöbblete a kezelőfej belső részébe szívódik.

Egy védő membránt helyezünk kezelés előtt a bőr felszínére, mely védi a bőrfelszínt a hidegtől.

A precíz hűtési folyamat a zsírsejtekben egy természetes elhalási folyamatot, a zsírsejtek falában kristályosodási folyamatot indítja be.

A zsírsejtek apoptózison (sejthalálon) mennek keresztül, mely helyi gyulladást generál. Ez a gyulladásos folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik. A zsírsejtek az immunrendszer és nyirokrendszer segítségével ürülnek ki a kezelést követő 1-4 hétben, de a teljes lebomlás akár 8-10 hétig is eltarthat.

A kezelést követően 10-15 nap múlva már látható az eredmény, de a teljes zsírbontó hatás 6-8 héten belül várható, amely akár 2-10 cm körfogat csökkenést is jelenthet.

A tanulmányokban résztvevők még 3-4 hónap elteltével is folyamatos méretcsökkenésről számoltak be…

Eredmény 1,5 hónap különbséggel, 2 kezelést követően ( mindegyik kezelésen a hason volt két kezelőfej 60 percet, majd a derékon 1-1 kezelőfej 60 percet)

HOGYAN zajlik a kezelés?

Egy terület fájdalmatlan kezelése az előkészítést és a membrán felhelyezését követően 60 percen keresztül zajlik, amely után a páciens azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységéhez.  A kezelt területen enyhe bőrpír, duzzanat tapasztalható maximum, pár órán keresztül.

A PROCOOL gép két kezelőfejjel tud egy időben működni, ami lerövidíti a cryolipolysis időtartamát. Egy kezelőfej körülbelül 4 tenyérnyi területet tud kezelni. Így egyszerre egy óra alatt 8 tenyérnyi zsírszövetet tudunk kezelni. A kezelt területen egyetlen kezeléssel a zsírsejtek 25-26%-a a hideg hatására elhal.

Lehetőség van a kezelőfejek áthelyezésére azonnal, más területekre, amennyiben a vendég igényli. Így nagyobb területek is kezelhetőek egy alkalom alatt, viszont akkor 2 órás lesz a kezelés.

Felhelyezhető a has két felére vagy a derekakra vagy a külső/belső combokra, a melltartó alatti zsírrétegre, igazából akárhova.  Meglepően vékony hölgyek is vesznek részt zsírfagyasztáson, mivel nekik is a hasukon vagy a combjukon lehet egy-egy kisebb párna, mely zavarja őket. Minimum zsírvastagság nincs, mint más kezelések esetében.

Belső-külső comb, fenék kezelése- hatalmas területen

A két extra nagy 4-szeres méretű fejjel a combok és a fenék is nagyon jól felilleszthető és kezelhető. Fenék alatti részre, belső külső combokra is még vékonyabbaknak is fel tudjuk helyezni könnyedén.

A szilikon fejek nem okoznak a korábbi műanyag fejekhez képest akkora kellemetlenséget, így az új 360 fokos szilikon fejekkel kevesebb a kékülés, a kellemetlenség.

Toka csökkentés

A toka kezelése sokkal könnyebbé és hatékonyabbá vált a 360 fokos fejek megjelenésével. Könnyen felilleszthető és mivel 100%-osan az egész fej hűt, a korábbi technológiához képest egy egységes nagy felületű hűtést tudunk elérni a teljes tokán. Korábban a hűtött terület a kis fej és a kis fejbe applikált kisebb hűtőlap miatt kisebb volt. Most jelentős eredménnyel tudjuk kezelni nagy területen a tokát is, kihasználva a technológia adta összes lehetőséget.

Kar vékonyítás

A kar esetén a felesleges zsírréteg nagyon nehezen eltüntethető (integetőháj) diétával és edzéssel. A kripolipolízis erre lett kifejlesztve és az új géppel tökéletesen illeszkedő fejeink is vannak erre a területre.

Mi látszódik a kezelés után?

Általában csak enyhe bőrpír, a kezelt terület a kezelőfejek leemelését követően kicsit hideg, melyen masszázzsal segítünk. Amennyiben nem elég vastag a zsírszövet vagy a páciens érzékeny a vákuumra, törékenyek a kapillárisai, enyhe lilás-kékes elszíneződés ritka esetekben tapasztalható a kezelés után pár napig. Aki vákuumos kezelésekre érzékeny vagy ha beüti magát, azonnal bekékül, és emellett kevés a zsírvastagsága, számíthat ilyen enyhe mellékhatásra (mely csak esztétikailag lehet zavaró…:) A kezelt terület érzékenysége pár napig szintén előfordulhat, ez a természetes sejthalál és a gyulladásos reakció része, igazából jót jelent.

 

Hány alkalom?

Területenként általában 1-3 cryolipolysis alkalomra van szükség, de csak 4-6 hét elteltével ismételhető az eljárás. 4 alkalomnál több kezelés egy területen nem javasolt semmiképp egy kezelési időszakon belül.

 

SPECIÁLIS KOMBINÁLT KÚRA a maximális eredményért: PERFECT SHAPE

 

Mi hiszünk abban, hogy két különböző technológia jobb eredményt hoz (és a klinikai tanulmányok szerint is a kumumált összehatás erősebb mert több különböző behatást alkalmazunk).  Úgyhogy kombinálni mindig érdemes és kúráink az elmúlt években mindig kiemelkedő eredményeket és elégedettséget hoztak!

Lehetetlent pedig nem ismerünk és a Perfect Shape két célból született meg:

 • hogy összesítsük két extra erős zsírbontó módszer erejét
 • Hogy aki messziről utazik fel hozzánk és egyszerre szeretne minél több eljárást kombinálni és minél nagyobb területet kezelni, az kapjon egy nagyon szuper csomagot

A Perfect Shape Kúra akkor Neked való, ha egy bizonyos területen van zavaró zsírfelesleged és nem szeretnél sok kezelésre hetente eljárni, mivel ezekre 3 hetes különbséggel kell eljönnöd. A ProCool és a Trusculpt kezelés is jelentős zsírszövet csökkenést eredményez egy adott területen. Kérheted hasra vagy combra is. A két kezelés között 3 hétnek kell eltelnie és így körülbelül 6-8 hét lesz a teljes eredmény kifejlődés.

A két kezelést akár egyszerre is lehet alkalmazni oly módon, hogy a hasra a Trusculptot rakjuk fel, a combokra pedig a ProCool zsírfagyasztó fejeket. Ez esetben ez egy alkalmat jelent és 2-3 hét elteltével látod az eredményt. Így minden területet le tudtunk kezelni kevesebb mint 2 óra leforgása alatt:)

A csomag ára összesen 93 500Ft 50% kedvezménnyel

EREDMÉNYEINK

1 PERFECT SHAPE kúra eredménye (azaz 1 Procool és 1 Trusculpt kezelés):

Olvass bővebben a Trusculpt alakformáló eljárásról ITT!

A Perfect Shape kúrát az Alakformáló Csomagok -50% menüpontban foglalhatod!

ÉS A KÚRA MAXIMALISTÁKNAK: MINDHÁROM ZSÍRBONTÓ ELJÁRÁST TARTALMAZZA

Minél több különböző technológia, annál jobb eredmények, hiszen a szervezet nem tud hozzászokni. Klinikailag igazolt, hogy eltérű technológiákkal a különböző behatás miatt extrémen növekszik a kezelések sikeressége.

A három kezelést ugyanarra a területre használva egy adott területet tudunk jelentősen átformálni (3 hetente egy kezelés szükséges így) vagy több területet egyszerre tudunk más-más technológiákkal kezelni. A csomagot kiválasztva az első kezeléskor együtt megbeszéljük a lefolyást és a területeket, hogy a legjobb legyen az eredmény!

New Body 3in1  Csomag: 1 LaserSure+ 1 Trusculpt + 1 Procool Cryolipolisis  -50% 142 500Ft

Ellenjavallatok

 • terhesség, szoptatás
 • akut gyulladás, betegség, fertőző állapotok
 • érrendszeri betegségek, májbetegség, vese probléma, vérképzőszervi probléma
 • rosszindulatú tumor
 • a kezelt területen lévő gyulladás, bőrbetegség, nyitott-, vagy fertőzött seb
 • pacemaker, defibrillátor
 • vérhígító /véralvadás gátló, gyulladásgátló/NSAID, kotrikoszteroid használata után 3 hétig
 • hideg allergia, hideg urticaria, Raynaud syndroma, cryoglobulinemia, paroxysmalis hemoglobinuria
 • rossz perifériás keringés a kezelt területen
 • nyirokoedema
 • neuropathia – post-herpeszes, diabetikus, rossz bőrérzékelés
 • diastasis recti (kezeletlen), sérv a kezelés helyén
 • menstruáció alatt a hason nem ajánlott a kezelés az érzékenység miatt

Figyelem! Hasi műtétek, beavatkozások  után 6 hónappal, illetve császármetszés után 1 éven belül
nem alkalmazható a kezelés!

 

A legújabb 360 fokos zsírfagyasztó gép mely 4-szer nagyobb területen hűt és sokkal erősebb hatást ér el! Próbáld ki!

Eredmények=Magabiztosság= Kisugárzás

Élvezd az életet egy olyan alakkal, mellyel mosolyogva és megkönnyebbülten lépsz ki az utcára nap mint nap! A mai modern technológiákkal, a megfelelő gépekkel és szakértelemmel nem kell hónapokat várnia  diétád eredményére! ProCool kezelésünket évek óta vendégek százai alkalmazzák és élvezik az eredményeket. A kezelést azok szeretik, akik nagyon elfoglaltak, kevés idejükbe három hetente egy óra belefér de diéta nem igazán. Sokat utaznak és sokat dolgoznak, anyukák, így egy olyan megoldás kell ami nem vesz el túl sok időt az ember életéből de látványos változást hoz. Az eredményességre garanciát vállalunk!

ProCool Zsírfagyasztás eredményeinek megjelenése

A ProCool eredményei 2-3 hét alatt kezdenek látszódni, ahogy az immunrendszer és nyirokrendszer elbontja az elhalt zsírsejteket. Az aktív zsírbontás ugyanakkor hónapokig eltart, a tanulmányok szerint akár 4-5 hónapig is és a tanulmányokban részt vevők még 4-5 hónap elteltével is tapasztaltak csökkenést!

NYÁRINDÍTÓ AKCIÓ

Május 16- Június 31-ig: PROCOOL 1+1 akció azaz egyetlen alkalom áráért két kezelést vehetsz igénybe! Akár ugyanazon a területen 3-4 hét elteltével vagy másik területen 1-2 hét elteltével. Így mire megjön a strandidő, te látványosan karcsúbb leszel és kirobbanó formában élvezheted a nyarat!

 

Itt az ideje, hogy megadd magadnak a csodás érzést, hogy karcsú vagy!

Relaxálj egy órát luxus környezetben gyönyörű klinikánkon a legmagasabb szintű kiszolgálással és orvosi háttérrel és élvezd az eredményeket magadon! Mondd el mit szeretnél, felmérjük és megtervezzük hogyan érhetjük el együtt, kényelmesen és hatékonyan!

2024 a Te éved lesz, álmaid alakjával! Ne hagyj ki egyetlen napot sem abból az élményből, hogy csodásan magabiztosan lépsz ki az utcára minden nap!

Jelentkezz be online 2 perc alatt kényelmesen, a rendszer megmutatja szabad időpontjainkat számodra!

 

26%-os zsírcsökkenés egyetlen kezelés után

PROCOOL Cryolipolisis

A kezelés előnyei

Klinikailag bizonyított

Nincs diéta

Kényelmes: 60 perc fekvés

Folyamatos vékonyodás 4-5 hónapig

Nincs kockázata

Kifejezetten a helyi kidudurodó zsírpárnákra

Kezelés menete

01.
Felmérjük a helyzetet

Konzultáció

Felmérjük egészségi állapotát és megbeszéljük az elvárásokat, hogy maximálisan biztonságos és egyben hatásos kezelést nyújthassunk Önnek.

02.
Felkészülés

Terület előkészítése

A kezelés megkezdése előtt fényképekkel dokumentáljuk a kiindulási állapotot, és felhelyezzük a fagyásgátló membránt a kezelendő területre.

03.
Már kész is

Kezelés lefolytatása

Ezt követően felhelyezzük a két vákuumos fejet, bekapcsoljuk a LED-eket és az időzítőt és figyeljük a hőmérsékletet.

04.
Látványos eredmény

Végeztünk is

A kezelés végeztével azonnal felöltözhet, maximum enyhe bőrpírt fog csak látni a bőrén.

Árlista

60 perc, két kezelőfejjel

PROCOOL Cryolipolisis

 • PROCOOL 60 perc két kezelőfejjel 98 000 Ft
 • NYÁRINDÍTÓ AKCIÓ PROCOOL 2 x 60 perc két kezelőfejjel 98 000 Ft
 • Toka kriolipolízis 30 perc 50 000 Ft
 • PROCOOL 2 fejjel 60 perc+ HYDROSPA arckezelés egyszerre egyidőben -30% 121 000 Ft
 • PERFECT SHAPE Csomag 1 Trusculpt + 1 Procool Cryolipolisis -50% 93 500Ft
 • New Body 3in1 Csomag 1 LaserSure+ 1 Trusculpt + 1 Procool Cryolipolisis -50% 142 500Ft
Revitalmed
Online

IDŐPONT FOGLALÁS

Az Ön által kiválasztott kezelést kényelmesen lefoglalhatja online felületünkön keresztül.

Loading...

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column]

Revitalmed központ
COMPANY NAME
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse.
 • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
 • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
 • Montes vutario lacus quis preambul denlac
 • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
 • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
 • Dualo fitemus lacus quis preambul patturtul
CONTACT US
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS9tYXBzL2VtYmVkP3BiPSExbTE4ITFtMTIhMW0zITFkNjA0NC4yNzU2Mzc0NTY4MDUhMmQtNzMuOTgzNDYzNjgzMjUyMDQhM2Q0MC43NTg5OTM0MTE0Nzg1MyEybTMhMWYwITJmMCEzZjAhM20yITFpMTAyNCEyaTc2OCE0ZjEzLjEhM20zITFtMiExczB4MCUzQTB4NTUxOTRlYzVhMWFlMDcyZSEyc1RpbWVzK1NxdWFyZSE1ZTAhM20yITFzZW4hMnMhNHYxMzkyOTAxMzE4NDYxIiB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjowIj48L2lmcmFtZT4=
Thank You. We will contact you as soon as possible.
COMPANY NAME
CONTACT US
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio putonius mudako empero brutto populius giten facilisis cursus turpis balocus tredium todo.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS9tYXBzL2VtYmVkP3BiPSExbTE4ITFtMTIhMW0zITFkNjA0NC4yNzU2Mzc0NTY4MDUhMmQtNzMuOTgzNDYzNjgzMjUyMDQhM2Q0MC43NTg5OTM0MTE0Nzg1MyEybTMhMWYwITJmMCEzZjAhM20yITFpMTAyNCEyaTc2OCE0ZjEzLjEhM20zITFtMiExczB4MCUzQTB4NTUxOTRlYzVhMWFlMDcyZSEyc1RpbWVzK1NxdWFyZSE1ZTAhM20yITFzZW4hMnMhNHYxMzkyOTAxMzE4NDYxIiB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjowIj48L2lmcmFtZT4=
CONTACT US
COMPANY NAME
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 999-99-99
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Nem kell lemondania a fiatalságról!
A szépségápolás legújabb trendjei, apró titkok, új lehetőségek, speciális kedvezmények - havonta egy emailben.
Alulírott, a lenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
Munkanapokon 9.00 és 18.00 óra között az alábbi telefonszámon éri el klinikánkat:
A SZÉPSÉGÁPOLÁS LEGÚJABB TRENDJEI
Apró titkok, új lehetőségek, speciális kedvezmények - havonta egy emailben.
Alulírott, a lenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
Kérdezzen tőlünk!
Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját Adatkezelési Tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással.
Biztos, hogy lemond erről?
A szépségápolás legújabb titkai és speciális kedvezményeink - havonta egy emailben.
Alulírott, a lenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
Ask us!
I have read and agree to the Privacy Policy.
THE LATEST TRENDS IN BEAUTY CARE
Small secrets, new possibilities, special promotions – one e-mail per month
I have read and agree to the Privacy Policy.
We will not share your personal information with third parties.