fbpx
PROCOOL CRYOLIPOLISIS
Zsírszövet Csökkentés
26%-os zsírszövet csökkenés egyetlen alkalom után

PROCOOL Cryolipolízis a felesleges zsírpárnák megszüntetéséért

Felesleges kis párnák a kas/derék, melltartó alatti részeken vagy a combokon? Zavaró kis hupli a nadrág derékrészén? Az alsó hason olyan párnácska, mely rengeteg edzéssel se mozdul? A comb külső részén egy dombocska, mely akárhogy kardiózunk, ottmarad? A zsírfagyasztás pont ezekre a rendkívül bosszantó részekre lett kifejlesztve! Kényelmes, diétamentes, látványos és biztonságos eljárás, mely:

A cryolipolisis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nemkívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A fejlett kriolipolízis technológia a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a hűtés által előidézett sejthalál szelektíven tud megtörténni. Az eredmény  AZONBAN függ a hűtési időtől és a hűtési hőmérséklettől. Minél több az eltelt idő és minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál több zsírszövetet tudunk elbontani.

A klinikai tanulmányok által is igazolt 26%-os zsírszövet csökkenés és látványos eredmény 60 perc, -10 celsius fokos hűtési hőmérsékletre vonatkoznak. Más időtartammal és hőmérséklettel gyengébb, nem garantált eredmények várhatóak. Egyetlen tanulmány sem igazolta és tesztelte a 60 percnél kisebb hűtési idővel elérhető eredményeket.

A cryolipolisis hivatalos protokollja 60 perc, mivel van egy adott lehűtési időszak, utána a hűtésnek fenn kell állnia egy megfelelő időtartamig ahhoz, hogy megtörténjen a sejthalál. A 20-30 perces, kozmetikai gépekkel végzett kezelések nem adnak garantált eredményt.

 

ÚJ, továbbfejlesztett változat: PROCOOL zsírfagyasztás 360 fokos fejjel!

A 360 fokos kriolipolízis fej 4-szer akkora területen fagyaszt, szilikon fejei kényelmesebbek és erősebb hűtést tesz lehetővé az új kialakítás és anyag. Így az eredmények:

 • Jobbak
 • nagyobb területen jelentkeznek


A RevitalMed-ben mindig a maximális eredményre törekszünk, időtől függetlenül. Ennek alappillérei:

 

 • Cryolipolisis kezeléseink mindig 60 percesek,
 • Mindig -10 Celsius fokos hőmérséklet fenntartására törekszünk, amennyiben a vendég bőre engedi
 • Mindig alkalmazunk védőmaszkot a kezelt területen a bőrfelszín kímélése érdekében és
 • folyamatosan monitorozzuk a hőmérsékletet a kezelés egész időtartama alatt
 • Extra beépített sárga és vörös LED fény gondoskodik a lehetséges kezelés utáni ödéma csökkentéséről és a bőrfelszín egyenletes hőmérsékleten tartásáról.

 

SZAKSZERŰ ÉS EREDMÉNYES CRYOLIPOLÍZIS KEZELÉS=REVITALMED= 60 per -10 Celsius fokon

60 perc alatt nem garantált az eredményesség, a klinikai tanulmányok nem vizsgáltak 60 percnél rövidebb idejű zsírfagyasztást, mivel a megfelelő időnek el kell telnie hűtés alatt a tökéletes és maximális eredményhez.

 

Mi történik pontosan?

A cryolipolysis hűtéses módszer alapja, hogy a zsírsejtek jóval érzékenyebben reagálnak a hűtési folyamatra más szövetekkel szemben. A vákuum szívó hatására a kezelendő terület zsírtöbblete a kezelőfej belső részébe szívódik.

Egy védő membránt helyezünk kezelés előtt a bőr felszínére, mely védi a bőrfelszínt a hidegtől.

A precíz hűtési folyamat a zsírsejtekben egy természetes elhalási folyamatot, a zsírsejtek falában kristályosodási folyamatot indítja be.

A zsírsejtek apoptózison (sejthalálon) mennek keresztül, mely helyi gyulladást generál. Ez a gyulladásos folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik. A zsírsejtek az immunrendszer és nyirokrendszer segítségével ürülnek ki a kezelést követő 1-4 hétben, de a teljes lebomlás akár 8-10 hétig is eltarthat.

A kezelést követően 10-15 nap múlva már látható az eredmény, de a teljes zsírbontó hatás 6-8 héten belül várható, amely akár 2-10 cm körfogat csökkenést is jelenthet.

A tanulmányokban résztvevők még 3-4 hónap elteltével is folyamatos méretcsökkenésről számoltak be…

Eredmény 1,5 hónap különbséggel, 2 kezelést követően ( mindegyik kezelésen a hason volt két kezelőfej 60 percet, majd a derékon 1-1 kezelőfej 60 percet)

HOGYAN zajlik a kezelés?

Egy terület fájdalmatlan kezelése az előkészítést és a membrán felhelyezését követően 60 percen keresztül zajlik, amely után a páciens azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységéhez.  A kezelt területen enyhe bőrpír, duzzanat tapasztalható maximum, pár órán keresztül.

A PROCOOL gép két kezelőfejjel tud egy időben működni, ami lerövidíti a cryolipolysis időtartamát. Egy kezelőfej körülbelül 2 tenyérnyi területet tud kezelni. Így egyszerre egy óra alatt 4 tenyérnyi zsírszövetet tudunk kezelni.

Lehetőség van a kezelőfejek áthelyezésére azonnal, más területekre, amennyiben a vendég igényli. Így nagyobb területek is kezelhetőek egy alkalom alatt.

Felhelyezhető a has két felére vagy a derekakra vagy a külső/belső combokra, a melltartó alatti zsírrétegre, igazából akárhova.  Meglepően vékony hölgyek is vesznek részt zsírfagyasztáson, mivel nekik is a hasukon vagy a combjukon lehet egy-egy kisebb párna, mely zavarja őket. Minimum zsírvastagság nincs, mint például a Liposonic vagy LaserSure esetében. Amivel meggyűlik a bajunk, az a vékony karra felhelyezés, a kezelőfej mérete miatt. A kar kezelése túl kis karátmérő esetén nem kivitelezhető sajnos…

Mi látszódik a kezelés után?

Általában csak enyhe bőrpír, a kezelt terület a kezelőfejek leemelését követően kicsit hideg, melyen masszázzsal segítünk. Amennyiben nem elég vastag a zsírszövet vagy a páciens érzékeny a vákuumra, törékenyek a kapillárisai, enyhe lilás-kékes elszíneződés ritka esetekben tapasztalható a kezelés után pár napig. Aki vákuumos kezelésekre érzékeny vagy ha beüti magát, azonnal bekékül, és emellett kevés a zsírvastagsága, számíthat ilyen enyhe mellékhatásra (mely csak esztétikailag lehet zavaró…:) A kezelt terület érzékenysége pár napig szintén előfordulhat, ez a természetes sejthalál és a gyulladásos reakció része, igazából jót jelent.

Hány alkalom?

Területenként általában 1-3 cryolipolysis alkalomra van szükség, de csak 4-6 hét elteltével ismételhető az eljárás. 4 alkalomnál több kezelés egy területen nem javasolt semmiképp egy kezelési időszakon belül.

 

Ellenjavallatok

 

 • terhesség, szoptatás
 • akut gyulladás, betegség, fertőző állapotok
 • érrendszeri betegségek, májbetegség, vese probléma, vérképzőszervi probléma
 • rosszindulatú tumor
 • a kezelt területen lévő gyulladás, bőrbetegség, nyitott-, vagy fertőzött seb
 • pacemaker, defibrillátor
 • vérhígító /véralvadás gátló, gyulladásgátló/NSAID, kotrikoszteroid használata után 3 hétig
 • hideg allergia, hideg urticaria, Raynaud syndroma, cryoglobulinemia, paroxysmalis hemoglobinuria
 • rossz perifériás keringés a kezelt területen
 • nyirokoedema
 • neuropathia – post-herpeszes, diabetikus, rossz bőrérzékelés
 • diastasis recti (kezeletlen), sérv a kezelés helyén
 • menstruáció alatt a hason

 

Figyelem! Hasi műtétek, beavatkozások  után 6 hónappal, illetve császármetszés után 1 éven belül
nem alkalmazható a kezelés!

 

AKCIÓ! -30% a ProCool kezelés árából a RevitalMed-ben. Orvos kezel, orvosi géppel. Ne elégedj meg a közepes eredményességgel!

26%-os zsírcsökkenés egyetlen kezelés után

PROCOOL Cryolipolisis

A kezelés előnyei

Klinikailag bizonyított

Nincs diéta

Kényelmes: 60 perc fekvés

Folyamatos vékonyodás 4-5 hónapig

Nincs kockázata

Kifejezetten a helyi kidudurodó zsírpárnákra

Kezelés menete

01.
Felmérjük a helyzetet

Konzultáció

Felmérjük egészségi állapotát és megbeszéljük az elvárásokat, hogy maximálisan biztonságos és egyben hatásos kezelést nyújthassunk Önnek.

02.
Felkészülés

Terület előkészítése

A kezelés megkezdése előtt fényképekkel dokumentáljuk a kiindulási állapotot, és felhelyezzük a fagyásgátló membránt a kezelendő területre.

03.
Már kész is

Kezelés lefolytatása

Ezt követően felhelyezzük a két vákuumos fejet, bekapcsoljuk a LED-eket és az időzítőt és figyeljük a hőmérsékletet.

04.
Látványos eredmény

Végeztünk is

A kezelés végeztével azonnal felöltözhet, maximum enyhe bőrpírt fog csak látni a bőrén.

Árlista

60 perc, két kezelőfejjel

PROCOOL Cryolipolisis

 • 60 perc két kezelőfejjel 98 000 Ft -30% 68 600Ft
 • Toka kriolipolízis 50 000 Ft -40% 30 000Ft
 • CRYOLIPOLISIS+ HYDROFACIAL arckezelés egyszerre 136 000 Ft -30% 95 200Ft
Revitalmed
Online

IDŐPONT FOGLALÁS

Az Ön által kiválasztott kezelést kényelmesen lefoglalhatja online felületünkön keresztül.

Loading...

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column]

Revitalmed központ
COMPANY NAME
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse.
 • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
 • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
 • Montes vutario lacus quis preambul denlac
 • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
 • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
 • Dualo fitemus lacus quis preambul patturtul
CONTACT US
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS9tYXBzL2VtYmVkP3BiPSExbTE4ITFtMTIhMW0zITFkNjA0NC4yNzU2Mzc0NTY4MDUhMmQtNzMuOTgzNDYzNjgzMjUyMDQhM2Q0MC43NTg5OTM0MTE0Nzg1MyEybTMhMWYwITJmMCEzZjAhM20yITFpMTAyNCEyaTc2OCE0ZjEzLjEhM20zITFtMiExczB4MCUzQTB4NTUxOTRlYzVhMWFlMDcyZSEyc1RpbWVzK1NxdWFyZSE1ZTAhM20yITFzZW4hMnMhNHYxMzkyOTAxMzE4NDYxIiB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjowIj48L2lmcmFtZT4=
Thank You. We will contact you as soon as possible.
COMPANY NAME
CONTACT US
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio putonius mudako empero brutto populius giten facilisis cursus turpis balocus tredium todo.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS9tYXBzL2VtYmVkP3BiPSExbTE4ITFtMTIhMW0zITFkNjA0NC4yNzU2Mzc0NTY4MDUhMmQtNzMuOTgzNDYzNjgzMjUyMDQhM2Q0MC43NTg5OTM0MTE0Nzg1MyEybTMhMWYwITJmMCEzZjAhM20yITFpMTAyNCEyaTc2OCE0ZjEzLjEhM20zITFtMiExczB4MCUzQTB4NTUxOTRlYzVhMWFlMDcyZSEyc1RpbWVzK1NxdWFyZSE1ZTAhM20yITFzZW4hMnMhNHYxMzkyOTAxMzE4NDYxIiB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjowIj48L2lmcmFtZT4=
CONTACT US
COMPANY NAME
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 999-99-99
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Nem kell lemondania a fiatalságról!
A szépségápolás legújabb trendjei, apró titkok, új lehetőségek, speciális kedvezmények - havonta egy emailben.
Alulírott, a lenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
Munkanapokon 9.00 és 18.00 óra között az alábbi telefonszámon éri el klinikánkat:
A SZÉPSÉGÁPOLÁS LEGÚJABB TRENDJEI
Apró titkok, új lehetőségek, speciális kedvezmények - havonta egy emailben.
Alulírott, a lenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
Kérdezzen tőlünk!
Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját Adatkezelési Tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással.
Biztos, hogy lemond erről?
A szépségápolás legújabb titkai és speciális kedvezményeink - havonta egy emailben.
Alulírott, a lenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
Ask us!
I have read and agree to the Privacy Policy.
THE LATEST TRENDS IN BEAUTY CARE
Small secrets, new possibilities, special promotions – one e-mail per month
I have read and agree to the Privacy Policy.
We will not share your personal information with third parties.